Anneloes de Fouw is werkzaam bij Bricks Advocaten Huurrecht & Vastgoedrecht

mr. Anneloes de Fouw (advocaat)
Is sinds 2000 als vastgoed advocaat werkzaam, laatstelijk bij Boekel de Nerée N.V. en Höcker Advocaten. Haar specialisaties zijn huurrecht bedrijfsruimte, koop/verkoop van onroerend goed en algemeen verbintenissenrecht. Het accent van haar praktijk ligt op het adviseren en procederen ten behoeve van winkelketens, (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars en makelaars. Anneloes heeft in 2007 de specialisatie opleiding van de Vereniging van Huurrechtadvocaten (VHA) cum laude afgerond. Zij publiceert regelmatig over de hiervoor genoemde onderwerpen, onder andere in het tijdschrift Shopping Centre News en in het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte, waarvan zij als secretaris deel uitmaakt van de redactie. Daarnaast doceert Anneloes regelmatig over huurrecht bedrijfsruimte onder andere aan de Universiteit van Amsterdam en aan het Eggens Instituut.

Ga naar de LinkedIn pagina van BricksAdvocatenGa naar de facebook-pagina van Bricks Advocaten

Katja Keij is werkzaam voor Bricks Advocaten Huurrecht & Vastgoed

mr. Katja Keij (advocaat)

Heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2008 is zij afgestudeerd in het privaatrecht en in het strafrecht. Na haar afstuderen is zij ruim drie en een half jaar als advocaat werkzaam geweest bij Simmons & Simmons in Rotterdam en in Amsterdam. Zij heeft deelgenomen aan de Law Firm School, die zij in 2010 succesvol heeft afgerond. Voorts heeft zij in juni 2016 de specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten cum laude afgerond. Katja is tevens lid van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten en zij is commissielid van de NRW (Nederlandse Raad Winkelcentra) New Generation. Zij heeft een brede ervaring in het vastgoedrecht, waaronder in het huurrecht, bouwrecht, koop/verkoop en meer algemeen verbintenisrechtelijke kwesties. Zij publiceert regelmatig over de hiervoor genoemde onderwerpen, onder andere in het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte, bij welk tijdschrift zij tevens vaste medewerker is. Sinds 1 september 2012 is Katja werkzaam bij BRICKS Advocaten, waar zij zich met name toelegt op het procederen en adviseren ter zake het huurrecht voor bedrijfsruimte.

Ga naar de LinkedIn pagina van BricksAdvocatenGa naar de facebook-pagina van Bricks Advocaten

Laurie Berg (juridisch medewerker / paralegal)

Laurie Berg is sinds augustus 2018 werkzaam bij BRICKS Advocaten. Zij heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam behaald en is begin 2018 afgestudeerd in het Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Laurie ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren.

Ga naar de LinkedIn pagina van BricksAdvocatenGa naar de facebook-pagina van Bricks Advocaten

Nicole Reijnen (juridisch medewerker / paralegal)

Nicole Reijnen heeft in 2017 de bachelor Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam gecombineerd cum laude afgerond. In 2018 is zij afgestudeerd in het Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft zij ervaring opgedaan bij drie verschillende advocatenkantoren. Tevens is zij een jaar als vrijwilliger actief geweest voor een rechtswinkel. Sinds september 2018 is Nicole werkzaam bij BRICKS Advocaten.

Ga naar de LinkedIn pagina van BricksAdvocatenGa naar de facebook-pagina van Bricks Advocaten

 

Ilonka-DzialinerZW

Ilonka Dzialiner (office manager / secretaresse)

Ilonka Dzialiner is sinds juli 2016 als officemanager verbonden aan Bricks Advocaten. Tevens biedt zij secretariële ondersteuning aan de advocaten van BRICKS. Ilonka heeft jarenlange ervaring in de advocatuur, die zij heeft opgedaan bij verschillende advocatenkantoren onder meer in Haarlem.

Ga naar de LinkedIn pagina van BricksAdvocatenGa naar de facebook-pagina van Bricks Advocaten