Vacature advocaat medewerker

 
BRICKS Advocaten zoekt een enthousiaste advocaat medewerker. Wij zijn een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van vastgoed met de nadruk op het huurrecht en het bouwrecht. BRICKS Advocaten treedt op voor zowel Nederlandse als buitenlandse partijen waaronder winkelketens, makelaars en (institutionele) beleggers. Ons kantoor is gelegen in Amsterdam (dichtbij de Zuidas en het Groot Gelderlandplein) en bestaat uit een jong en dynamisch team van advocaten en juridisch medewerkers, dat zich momenteel geleidelijk aan het uitbreiden is. Bij BRICKS kom je te werken in een enthousiast team dat veel samenwerkt en waar je uitgebreid de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.
 
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zowel op juridisch als op persoonlijk vlak. Je krijg bij ons dus alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien en te werken aan je persoonlijke groei. Bij ons hoef je je werkplek niet te delen. Je krijgt je eigen kamer om in alle rust te kunnen werken. Doordat wij een klein kantoor zijn, zijn de lijnen kort en bestaat er veel ruimte voor eigen initiatief en een persoonlijke aanpak.
 
Wij zoeken een communicatief sterk persoon, die een goed analytisch vermogen heeft, prioriteiten kan stellen en resultaatgericht is. Je Nederlands is uitstekend, zowel in woord als in geschrift.
 
Solliciteren
 
Indien je geïnteresseerd bent, stuur dan je cv, motivatiebrief, referenties en andere relevante stukken per e-mail aan info@bricksadvocaten.nl.